Сертифікат у подарунок


Опубликованно 14.07.2021 12:26

Сертифікат у подарунок

Обрати гідний презент, сувенір для знайомого, родича, товариша не завжди просто. Іноді не вистачає часу, фантазії, а частіше складно знайти ідеальний варіант. На допомогу приходить подарунок у вигляді сертифікату.

Як подарувати позитивні емоції, приємний досвід

Сертифікат у подарунок

На жаль, подарувати на День народження шматочок щастя не може ніхто. Є альтернатива – знайти та замовити на https://www.tvoeshop.com/ivano-frankivsk/ сертифікат, що дає можливість отримати позитивні емоції, корисний досвід. Зробити це можна, не виходячи з дому. Для цього достатньо замовити електронний документ, який буде дійсним у Івано-Франківську.

Асортимент подарунків

Найлегший спосіб знайти доречний подарунок – врахувати вподобання того, хто його отримає. Якщо це дівчина, схильна до романтичних пригод, то від кінної прогулянки або елегантної фотосесії вона буде у захваті. Хлопцю варто презентувати візит до майстра тату, стрибок з парашутом, політ на дельтаплані. Екстремальні розваги доречні, якщо людина знаходиться у задовільній фізичній формі та полюбляє спортивні змагання, сильні емоції.

Для родинного відпочинку також є цікаві пропозиції: тематичний захопливий квест, подорож на повітряній кулі. Жінці бажано подарувати відвідування салону краси, масажного кабінету.

Чому сертифікат є універсальним подарунком

Обираючи потрібний сертифікат, слід враховувати вік, стать та вподобання того, хто отримує подарунок. Є й універсальні пропозиції, які сподобаються майже всім.

  • Активний відпочинок, що не потребує спеціальної підготовки (політ на літаку, гра в пейнтбол).
  • Відвідування масажного кабінету, модна стрижка у барбершопі (для чоловіків).
  • Майстер-клас для тих, хто любить дізнаватись про щось нове та вчитись (можна обрати урок танців, гончарної майстерності).

Як оформити замовлення

Сервіс «ТвоЄ» пропонує скористатися пошуковим рядком та обрати потрібну категорію. Термін дії одного сертифікату не перевищує півроку, про це варто повідомити адресата подарунку. Під час замовлення легко передбачити формат пакування. Це може бути електронна форма, стильний конверт із зазначенням бренду, невелика коробка чи оригінальний тубус.

Також нескладно привітати друга чи близьку людину на відстані. Така послуга знадобиться тим, хто мешкає в іншому місті (країні) або подорожує. Кур’єр доставить конверт чи пакунок за вказаною адресою та привітає одержувача замовлення.



Категория: Новости